FELHÍVÁS

A Polgár Alapítvány pályázatot hirdet a FUTBALL területén kimagaslóan tehetséges 1999-es és 2000-es születésű fiúk számára

A pályázat célja olyan hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok megtalálása, akik szeretnének a futballal komolyan foglalkozni, de helyzetüknél fogva nincs módjuk igénybe venni olyan sportklub vagy sportegyesület szolgáltatásait, amelyek szükségesek tehetségük kibontakoztatásához, a futballkarrier kiépítéséhez.

A pályázatra jelentkezők alkalmasságát tehetségkutató szakemberek értékelik. A legtöbb pontot elért fiatalok bekerülnek az alapítvány futballtehetségek adatbázisába. A legígéretesebb gyerekeknek az Alapítvány segítséget nyújt tehetségük kibontakoztatásában. Jelenleg több kimagaslóan tehetséges fiatalt támogatunk ösztöndíjjal, mentorral, akiket az Alapítvány juttatott be futballakadémiára és más vezető, utánpótlás nevelő központba (UTE, DVSC, DVTK, Szolnoki MÁV, Kazincbarcika SC, Mezőkövesd SE, Vasas Akadémia, Debreceni Futballakadémia, Kecskeméti SE, Szekszárdi UFC stb.)

Feltételek

• 1999-es és 2000-es születési év
  • Hátrányos helyzet (a család rossz anyagi körülményei és/vagy elzárt kistelepülési lakóhely).
  • Legalább egy ajánlás, amely kitér a hátrányos helyzetre, és az átlagot meghaladó képességekre. Az ajánlást adhatja az iskola testnevelő- vagy más tanára, edző, illetve a fiatal környezetében élő a futballhoz értő személy (például a CKÖ tagja).

Kiválasztás

A válogatókat a jelentkező fiatal lakhelyéhez közeli megyeszékhelyen rendezzük meg, melynek időpontjáról és helyszínéről a pályázó gyerekek családjait levélben értesítjük.

Jelentkezés

A pályázatok - mellékelt jelentkezési lap (benne az ajánlás) kitöltve - többféleképpen eljuttathatók a Polgár Alapítványhoz: e-mail: info@polgaralapitvany.hu, fax: 06-1-266-1374, postacím: 1088 Budapest, Szentkirályi u. 11. 2/23. A jelentkezési lap letölthető innen

A pályázatról további információ 10 órától 14 óráig a 06-1-266-1374 vagy a 06-30-906-0869 telefonszámon Szőke Zsuzsától kérhető.

A pályázatra jelentkezés határideje: 2011.10.10.